Home » Cover story » Comunicat Mișcarea Anticorupție

Comunicat Mișcarea Anticorupție

Noua putere in stat, cetateanul implicatMișcarea Anticorupție face apel la solidaritate și responsabilitate în arena publică.


Solicităm Președintelui României:

 

  • Numirea unui guvern interimar format din experți cu o reputație impecabilă care nu au mai făcut parte din niciun partid politic.

Solicităm partidelor politice excluderea imediată a tuturor persoanelor condamnate cu/fără suspendare  sau urmarite penal din orice funcție de conducere din cadrul partidului.

Solicităm partidelor politice propunerea de candidați pentru posturile de parlamentari și pentru ocuparea tuturor funcțiilor publice de către persoane recunoscute ca experți sau buni profesioniști în domeniile de activitate din care provin și care au o ținută morală ireproșabilă.

Solicităm parlamentarilor demisia în bloc și organizarea de alegeri anticipate.

Vrem o clasă politică nouă,  competentă și incoruptibilă.

Solicităm partidelor politice să conlucreze cu societatea civilă pentru construcția unui PROIECT DE ȚARĂ care să fie fundamentat pe  principiile și valorile morale ale poporului român.

Face apel la unitate către toate organizațiile civice să susțină în mod activ aceste solicitări și să se alăture acțiunilor pașnice care au loc în întreaga țară și în diaspora.

© 2010 REVISTA CADRAN POLITIC · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress