Home » Eveniment » Lansare afacere socială CLIMB

Lansare afacere socială CLIMB

Afis lansare CLIMBVrem să te așezăm pe gânduri și să-ți atragem atenția printr-o serie de inițiative organizate în 9 decembrie 2015 la Casa Tranzit.

Asociația CLIMB promovează marketingul societal din aprilie 2015  și până în prezent și-a promovat expertiza prin evenimente, grafică și campanii de comunicare. Construim împreună cu afaceri locale, ONG-uri și IMM-uri de pe piața locală imaginea unui loc în care probleme sociale își găsesc rezolvare într-un mod practic, eficient și de durată.

De-a lungul celor 9 luni de existență am creat o echipă extraordinară, așa că ne-am dorit să organizăm un moment care să reflecte acest lucru, apelând la prieteni și oameni care au inspirat mediul clujean.

La ora 16.00 vă invităm la NESTworking,  un atelier de comunicare interpersonală verbală și nonverbală susținut de Magda Bunea, din partea Revistei de Povestiri. Atelierul se va desfășura sub forma unei sesiuni de coaching de grup, în cadrul căreia Magda ne va împărtăși din experiența sa în materie de marketing și PR. Magda este partener Brain Fitness, cei pasionați de citit sigur sunteți dumiriți. Și dacă tot nu sunteți convinși, o căutare cu privire la activitatea Magdei poate provoca idei serioase în parcurs profesional.

Paul Mureșan, tânăr artist de Cluj, răsplătit cu premiul pentru Cel Mai Bun Film Românesc în cadrul F­­­estivalului de Film de Animație Anim’est 2014  va  ilustra portofoliul și viziunea CLIMB printr-o animație video ce depășește 1500 de desene. ­­­­

Kumm este trupa de alternative rock înființată în Cluj-Napoca în 1997. Stilul abordat a variat de-a lungul timpului de la progressive rock (perioada de început) spre alternativ, adoptând mai recent influențe britpop și indie rock. Trupa a lansat până acum 6 albume de studio, ultimul realizat este A Mysterious Place Called Somewhere, lansat în februarie 2014.  Miercuri, 9 decembrie ne cântă la Casa Tranzit de la ora 20:00, într-un concert cu intrare liberă.

Prin urmare avem 3 etape diverse, toate într-o singură zi, pentru oameni care sunt pasionați de  comunicare, muzică, și evenimente societale.

Dar ca să te convingem că e locul tău potrivit pentru ziua de miercuri, studiază ce am pregătit în program și hai să ne vezi live, pe toții în suiș de CLIMB.

Un eveniment care răsplătește ONG-urile, afacerile sociale și comunitatea clujeană pentru spirit, veridicitate și amuzamentul tipic ardelean!

Urmărește eveimentul creat pe FB pentru noutăți și confirmă prezența la Atelierul de NESTworking până în 7 decembrie 2015  la adresa office@climbcenter.ro sau telefonic la  0732 999 982.

Intrarea la eveniment este liberă în limit„a locurilor disponibile.

Organizator: Centrul de Inovare și Marketing CLIMB

Co-Organizator: High Heels, Casa Tranzit

Locație: Casa Tranzit, str. Barițiu, nr.16 (intrare dinspre str. Fără Nume), Cluj-Napoca

© 2010 REVISTA CADRAN POLITIC · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress