Home » Vitrina cu cărți » A FI MUSULMAN. ISLAM, PACE ŞI DEMOCRATIE – Alteţa Sa Regală Prinţul El Hassan bin Talal

A FI MUSULMAN. ISLAM, PACE ŞI DEMOCRATIE – Alteţa Sa Regală Prinţul El Hassan bin Talal

“Alteţa Sa Regală Prinţul El Hassan bin Talal este o personalitate prezentă în toate areopagurile politice, filosofice sau teologice unde se discută soarta globală a lumii. […]
Nu portretul iordanianului sau al arabului este ales de autor ca titlu al lucrării sale. Este un portret mai larg care le cuprinde pe precedentele: este acela al mahomedanului. Acesta trebuie cunoscut în forma lui autentică, demnă şi paşnică, într-un moment în care religiile sunt deturnate de propriii aderenţi şi considerate ostile sau ameninţătoare în exterior. Cartea răspunde cu o claritate deplină celor două pericole.”
<strong>academician Mircea MALIŢA</strong>

“Alteţa Sa Regală Prinţul El Hassan bin Talal este o personalitate prezentă în toate areopagurile politice, filosofice sau teologice unde se discută soarta globală a lumii. […]Nu portretul iordanianului sau al arabului este ales de autor ca titlu al lucrării sale. Este un portret mai larg care le cuprinde pe precedentele: este acela al mahomedanului. Acesta trebuie cunoscut în forma lui autentică, demnă şi paşnică, într-un moment în care religiile sunt deturnate de propriii aderenţi şi considerate ostile sau ameninţătoare în exterior. Cartea răspunde cu o claritate deplină celor două pericole.”

academician Mircea MALIŢA

© 2010 REVISTA CADRAN POLITIC · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress